Nederland Maakt Online

Jan 20, 2020
Webinar
Online, 03:30 PM - 05:00 PM
Data & digitalisering

In navolging van het succes van de eerste Nederland Maakt (op 2 oktober 2019) organiseert NEVAT in samenwerking met een aantal branchepartners (FEDETFPT-VIMAGFME GMV en VNMI ) opnieuw een groots event in 2021.Tenminste, als de coronamaatregelen het toelaten. In aanloop naar de live editie, willen wij jullie graag alvast een gratis digitaal voorproefje geven. Een serie digitale voorproefjes zelfs. Graag nodigen we je hierbij uit voor de eerste online sessie van Nederland Maakt op woensdag 20 januari 2021, 15.30 – 17.00 uur.

Thema

Centraal in deze sessie staat de rol van digitalisering tijdens en vooral na de corona-crisis. Diverse valkuilen, maar ook kansen zijn zichtbaar geworden nu we onverwachts met een pandemie zijn  geconfronteerd die de totale wereld op zijn kop heeft gezet. Het is tijd om wellicht ook anders naar de eigen organisatie te kijken; de dienstverlening, logistiek of het eigen product.

Versnelde en verregaande digitalisering kan een oplossing bieden voor snel en gericht herstel na de crisis en zelfs al tijdens de crisis verlichting en richting geven. Is dit het juiste moment om door te pakken?

Programma

  • Introductie Nederland Maakt door Anne-Jaap Deinum
  • Rolf Bos - PWC over verbonden autonome ecosystemen in de toeleveringsketen 2025
  • Karel Kraaijeveld – ECI over de digitalisering van de orderstroom
  • Erik van Roemburg - VRR OEM’er over zijn visie en oplossing
  • Samenvatting, ruimte voor vragen en discussie

Aanmelden

De online Nederland Maakt webinars worden deels interactief. Denk mee of stel je vragen tijdens het afsluitend deel van de sessie. Geïnteresseerd? Neem gratis deel aan de eerste online Nederland Maakt sessie en schrijf je nu in! Je ontvangt dan tijdig de juiste link om te kunnen deelnemen. Meer informatie over Nederland Maakt vind je hier.

Event details

Datum, tijd: Jan 20, 2020, 03:30 PM - 05:00 PM
Kosten: Gratis
Doelgroep: Mkb
Website: www.nevat.nl/event/nederland-maakt-online/