Omgaan met het tekort aan grondstoffen

6 jul 2022
Webinar
online, 08:00 - 10:00
Smart Industry

Tijdens deze sessie gaan we met je in gesprek over de uitdagingen op het gebied van het verkrijgen van grondstoffen en halffabricaten en mogelijke oplossingen. Onze experts tijdens deze sessie zijn er om je te adviseren en hun kennis en ervaring te delen. Kees de Schipper, sectormanager industrie van de Rabobank sluit aan om zijn kennis, advies en de prognose te delen rondom de marktontwikkeling. Business Developer Jorieke Adolfsen van Novel-T zoomt in op wat dit kan betekenen voor je businessmodel. En ook deelt ondernemer Laurens Groothuis van Noviton zijn ervaring rondom een circulair businessmodel. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over de uitdagingen die een ieder ervaart in de huidige marktontwikkelingen, daar waar het gaat om schaarste en prijsontwikkelingen.

Na afloop van de sessie ga je naar huis met een bak aan kennis rondom de huidige marktsituatie, heb je een beeld van de mogelijke marktontwikkeling en weet je wat dit kan betekenen voor je businessmodel.

Een goed begin van de dag! Er zijn 10 plekken beschikbaar, exclusief voor management, directie en business development van productiebedrijven. 

Event details

Datum, tijd: 6 jul 2022, 08:00 - 10:00
Website: novelt.com/nl/events/kennissessie-omgaan-met-het-tekort-aan-grondstoffen/

Andere events