Voor FME-leden: Aan de slag met cyberveiligheid

20 okt 2022
Webinar
online, 16:00 - 17:15
Smart Industry

Cybercriminaliteit is uitgegroeid tot de grootste bedreiging voor bedrijven uit de technologische industrie. Het is voor bedrijven dan ook belangrijker dan ooit om zichzelf goed te beveiligen en FME wil jou daar via dit webinar bij helpen.

Tijdens dit webinar geven we jou de informatie en tools om direct aan de slag te gaan met de cyberveiligheid van jouw bedrijf. Zo legt Robert van der Vossen (cyberspecialist) uit hoe hackers te werk gaan op het dark web en horen we van Martin Blankendaal (IT-manager bij FME-lid Moba), hoe zij omgaan met cybersecurity. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwe FME-tool Samen Digitaal Veilig die je kosteloos ondersteunt bij het verhogen van de cyberweerbaarheid en krijg je een uniek aanbod voor begeleiding bij de toepassing hiervan. Je mag dit echt niet missen!

Programma

 • Welkom
  door Marije Bakker, Programmamanager Cyberweerbaarheid bij FME

 • Een kijkje in de wereld van hackers
  door Robert van der Vossen, Senior specialist cybercrime

 • Ondernemer aan het woord
  door Martin Blankendaal, Head of IT bij Moba

 • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid
  door Ron Vermeulen, Projectmanager Samen Digitaal Veilig

 • Afsluiting / Vragen

Robert van der Vossen is een ervaren security specialist met ruim 19 jaar ervaring op het gebied van Risk Management en IT-security. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de wereld van een hacker. Hoe opereren hackers op het dark web? Hoe denkt een hacker en wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf? Robert is een enthousiaste spreker met veel ervaring in het bedrijfsleven en helpt dagelijks ondernemers beter om te gaan met risico’s en online weerbaarheid.

Event details

Datum, tijd: 20 okt 2022, 16:00 - 17:15
Website: www.fme.nl/agenda/aan-de-slag-met-cyberveiligheid-jouw-bedrijf

Andere events