12 partners verbonden in Smart Industry Hub Noord

advies

Gebundelde krachten

12 onafhankelijke en professionele partijen die nauw verbonden zijn met de praktijk en belangen van de ondernemers, hebben hun krachten gebundeld om versneld een samenwerking op gang te brengen tussen Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie, Solution Providers, Consultants en kennisinstituten. Ontdek hier wie die initiatiefnemers en hun organisaties zijn.

  • Brancheorganisaties FME en de Metaalunie 

  • De Noordelijke Productiviteits Alliantie (NPAL) 

  • De Noordelijke Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) 

  • Drie Noordelijke Fieldlabs: Technologies Added in Emmen, 5G-Groningen en het Innovatiecluster Drachten 

  • Drie Eerstelijns-organisaties: Ynbusiness in Friesland, Ik Ben Drents Ondernemer (IBDO) in Drenthe en GroBusiness in Groningen 

  • Kennisinstellingen; Rijksuniversiteit Groningen (RUG), Hanzehogeschool Groningen en NHL Stenden. Deelname van de kennisinstellingen wordt gecoördineerd vanuit de Northern Knowledge.  

De Noordelijke Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij (NOM) is penvoerder en coördineert het programma. 

De Smart Industry Hub Noord wordt financieel ondersteund door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en het Ministerie van Economische Zaken (EKZ) en wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN). 

Partnerblok SIH-Noord tbv website.pngSmart Industry Hub Noord is een project waarbinnen ruimte is voor uitbreiding van nieuwe organisaties die een toegevoegde waarde kunnen leveren aan de ondernemers in het maak-en procesindustrie op het vlak van Digitalisering en/of Smart Industry.  

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.  

CONTACT

Meer diensten van hub Noord

thumbnail

Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland?

thumbnail

Skillslab

opleiding

Een belangrijk onderdeel van de Smart Industry Hub zijn de zogenaamde “Skillslabs”. Dit zijn demo-locaties waar bedrijven Smart Industry-oplossingen kunnen bekijken en uitproberen.

thumbnail

Smart Industry Assessment

assessment

Ben je benieuwd waar je nu staat op het gebied van Smart Industry? Of wil je met jouw bedrijf aan de slag met digitalisering, maar weet je niet waar te beginnen? Doe het Smart Industry Assessment!

thumbnail

Webinars en Masterclasses

opleiding

Op zoek naar overzicht en kennis om echt in actie te kunnen komen om jouw organisatie Smart Industry ready te krijgen? Op zoek naar bepaalde Smart Industry thema's? En hoor je graag van collega’s bedrijven hoe zij met deze uitdaging omgaan?

thumbnail

Solution Providers en Consultants

advies

Bied jij oplossingen of ondersteuning bij Smart Industry projecten? De industrie gaat de komende jaren fors investeren in digitalisering en Smart Industry. De Smart Industry Hub Noord zoekt Solution Providers en Consultants!

thumbnail

Overzicht diensten Smart Industry Hub Noord

advies

Of je nu net begint met te leren over Smart Industry of je zit al volop in de transitie: iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Smart Industry Hub Noord. De diensten van Smart Industry Hub-Noord worden kosteloos aangeboden aan Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.