Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Voor informatie, advies, innovatie-vouchers, klankbord en suggesties voor nuttige contacten kunt u contact opnemen met een van de vijf regionale Hubs van Smart Industry. Deze Smart Industry Hubs vormen sinds begin 2018 een aanspreekpunt voor bedrijven en versterken de regionale samenwerking.

De hubs organiseren regelmatig regionale evenementen, workshops en webinars en wijzen ondernemers de weg naar de Fieldlabs, subsidies, opleidingen en andere faciliteiten. In deze hubs zijn zowel Fieldlabs, branche- en belangenverenigingen, ontwikkelingsmaatschappijen, kennisinstellingen als strategische partners actief.

Voor veel ondernemers is het nog niet zo makkelijk om een eerste stap te zetten om aan de slag te gaan met Smart Industry. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en er komen veel nieuwe zaken op hen af. Voor ondernemers is het grootste knelpunt dit allemaal te absorberen en concreet te vertalen naar kansen voor het eigen bedrijf.

Toch is het belangrijk om die eerste stap wel te maken. Sterker nog, hoe eerder hoe beter, want er staan veel belangen op het spel, zo blijkt uit de Smart Industry Implementatieagenda 2018-2021. Zo heeft de industrie 82% aandeel in de export van in Nederland geproduceerde goederen en vormt daarmee een belangrijke basis van ons welvaartsniveau. Vooroplopen in digitalisering door de industrie is dus cruciaal voor het bevorderen van de werkgelegenheid, concurrerend vermogen en om een toekomstige economische groei en een duurzame industrie te borgen.

Wil je jouw ideeën toetsen, weten wat er allemaal mogelijk is, of ontdekken waar concrete kansen liggen voor jouw maakbedrijf? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) dankzij de innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een Data Coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Bespreek uw ideeën over het verbeteren van bedrijfspresaties in een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van software en digitalisering.

thumbnail

Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Laat je adviseren door een Data Coach en ontdek hoe jij met data nieuwe kansen kunt verzilveren.

thumbnail

Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. JADS heeft heeft een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie.