Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Wil je nieuwe mogelijkheden ontdekken en onderzoeken welke kansen je met data kunt benutten? Schakel dan vrijblijvend de hulp in van een Data Coach van het Data Value Center - Smart Industry.

MKB ondernemers in de maakindustrie kunnen vrijblijvend advies en ondersteuning krijgen van een Data Coach. Die doorloopt samen met jou het Data Kansen Stappenplan en neemt je stap voor stap mee door het proces.

Samen bespreek je:

  1. Waar staat het bedrijf?

  2. Op welke ontwikkelingen wil je inspelen?

  3. Waar wil je aan werken?

  4. Welke data kansen zijn er?

  5. Hoe datavolwassen is jouw organisatie?

  6. Welke stappen gaan we zetten?

  7. Wat zijn de concrete acties?

  8. Wat gaat het opleveren?


Met deze aanpak krijg je snel het bedrijfsdoel en het datavraagstuk helder. De Data Coach geeft je daarna een advies en maakt een concreet actieplan om de beste kans te verzilveren. Om je verder te helpen bij de realisatie, selecteert de Data Coach de juiste Data Expert(s) uit de Data Expert Pool van het DVC-SI. Daarnaast kun je ook overwegen om gebruik te maken van een Data Value Versneller. Daarmee wordt voor jou de drempel verlaagt om sneller met data aan de slag te gaan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? 

Vraag een kosteloos, vrijblijvend adviesgesprek aan met een Data Coach.

Adviesgesprek aanvragen

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) dankzij de innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een Data Coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Bespreek uw ideeën over het verbeteren van bedrijfspresaties in een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van software en digitalisering.

thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Ontdek wat er mogelijk is met Smart Industry en waar kansen liggen voor jouw maakbedrijf.

thumbnail

Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. JADS heeft heeft een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie.