Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Heeft u ideeën over het verbeteren van de prestaties van uw bedrijf die u vrijblijvend wilt bespreken met een Industrie 4.0 expert? Weet u wat er vervolgens allemaal moet gebeuren op het gebied van digitalisering en de inzet van software om dat doel te bereiken? En weet u ook al welke experts u nodig heeft om uw vraag uit te werken naar concrete stappen? 

Voor veel ondernemers is “Industrie 4.0” een vage term die verwijst naar een aantal zeer interessante concepten, maar die niet duidelijk verband houdt met de directe behoeften van hun bedrijf. De leden van het High Tech Software Cluster helpen de kloof tussen digitaliseringsconcepten, technologie en de behoeften van uw bedrijf te overbruggen. 

Het High Tech Software Cluster biedt een gratis adviesgesprek voor MKB bedrijven die meer willen weten over software mogelijkheden en digitaliseringstechnologie om zakelijke kansen aan te grijpen. 

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Reduceren van uw service- en onderhoudskosten;

  • Verminderen van de doorlooptijd van uw productieproces;

  • Verhogen van uw eerste passeeropbrengst (first pass yield);

  • Runnen van uw bedrijfsvoering 24/7/365;

  • Volgen van de locatie van componenten, onderdelen en producten;

  • Inzicht krijgen in hoe u uw producten slim en verbonden kunt maken;

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Ik wil een gratis adviesgesprek aanvragen

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) dankzij de innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een Data Coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Laat je adviseren door een Data Coach en ontdek hoe jij met data nieuwe kansen kunt verzilveren.

thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Ontdek wat er mogelijk is met Smart Industry en waar kansen liggen voor jouw maakbedrijf.

thumbnail

Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. JADS heeft heeft een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie.