Overzicht diensten Smart Industry Hub Noord

advies

Uitgebreid dienstenaanbod

Of je nu net begint met te leren over Smart Industry of je zit al volop in de transitie: iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Smart Industry Hub Noord.

Introductieworkshop

Wat is Smart Industry, wat kun je ermee en hoe begin je eraan? Geef je op voor de introductieworkshop ‘Maak van je fabriek een Smart Factory’

Assessments

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Met het Smart Industry Assessment kunnen we samen bepalen waar je qua digitalisering staat en welke stappen jij kunt zetten.

Stappenplan

Wil je na het Smart Industry Assessment direct aan de slag? Voel je de urgentie om iets te doen maar je realiseert je dat er te weinig kennis is in je bedrijf om een goed plan te maken? Maak dan samen met een Consultant een Stappenplan.

Versneller

In de Smart Factory Versneller koppelen we je rechtstreeks aan een aantal Solution Providers om samen een ontwerp te maken van jouw eigen Smart Factory en daarmee een zo concreet mogelijke investeringskalender voor de komende 5 jaar te ontwikkelen.

Skillslabs

Werk samen met een Skillslab voor het demonstreren, onderzoeken naar en gebruiken van Smart Industry-oplossingen.

EU-projecten

Wil je samenwerken met de besten in Europa ? Doe mee! De Smart Industry Hub Noord helpt bedrijven
uit het Noorden om de weg te vinden in Europa en de juiste partijen te ontmoeten.

Webinars

De Webinars zijn bedoeld als inspiratie. Hierin komen oplossingen aan bod en vertellen ondernemers hun ervaringen vanuit de praktijk hoe zij met uitdagingen zijn omgegaan.

Masterclass

Tijdens een meerdaagse Masterclass ga je met een kleine groep bedrijven dieper in op een specifieke Smart Industry-uitdaging. Samen met experts stel je een plan op om deze uitdaging binnen je eigen bedrijf te realiseren.

Netwerkbijeenkomsten

Vergroot je netwerk, leer van elkaar en ga in gesprek met bedrijven die je op weg kunnen helpen. De Smart Industry Hub Noord organiseert regelmatig bijeenkomsten, waar alle partijen die betrokken zijn bij Smart Industry elkaar kunnen ontmoeten.

Investering

De diensten van Smart Industry Hub-Noord worden kosteloos aangeboden aan Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Partnerblok SIH-Noord tbv website.png

CONTACT

Meer diensten van hub Noord