Solution Providers en Consultants

advies

Smart Industry Hub Noord zoekt Solution Providers en Consultants!

De industrie gaat de komende jaren fors investeren in digitalisering en Smart Industry. Vanuit de Smart industry Hub Noord (SIH-Noord) willen we daar een bijdrage aan leveren door tenminste 300 Noordelijke productiebedrijven goed op weg te helpen. We zijn daarvoor op zoek naar aanbieders van technologie, de ‘Solution Providers’ die Smart Industry oplossingen aanbieden aan productiebedrijven in de maak- en procesindustrie. Solution Providers brengen expertise in om het SIH-Noord programma te versterken (o.a. bij Webinars en Masterclasses) en kunnen worden gekoppeld aan productiebedrijven met investeringsplannen en een relevant vraagstuk. Ook zoeken we Consultants die samen met bedrijven een Stappenplan op kunnen stellen. Beide worden opgenomen in een database die de bedrijven met een hulpvraag op het vlak van Smart Industry oplossingen/advies kunnen raadplegen (Matchmaking).

Matchmaking: hoe werkt dat?

SIH-Noord brengt productiebedrijven rechtstreeks in contact met Solution Providers en Consultants. Solution Providers die deze Matchmaking interessant vinden, kunnen zich hier melden om opgenomen te worden in onze database. De Consultants kunnen zich hier aanmelden. Na een korte screening door SIH-Noord krijgt men toegang tot de aanmeldpagina, waar een aantal vragen beantwoord moet worden. Elke Solution Provider danwel Consultant krijgt vervolgens een eigen profielpagina. SIH-Noord neemt met regelmaat assessments af bij productiebedrijven. Op basis van de uitkomsten daarvan, brengt SIH-Noord de bedrijven in contact met relevante Solution Providers danwel Consultants.

Heb je eerst nog vragen?

Informatie over de database en de Matchmaking: Hans Praat (SIH Noord) via hanspraat@SIH-Noord.nl
Informatie over de Solution Providers: Auke Piet van der Meulen (NPAL/SIH Noord) via apmeulen@npal.nl
Informatie over de Consultants: André Harmens (NOM/SIH Noord) via harmens@nom.nl


Meer diensten van hub Noord

thumbnail

De Partners in Noord-Nederland

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland?

thumbnail

Smart Industry Assessment

assessment

Wat is er nodig om je bedrijf een volgende stap te laten zetten in digitalisering, zodat je slimmer kunt produceren, een hogere kwaliteit kan leveren en flexibeler in je productie te worden?

thumbnail

Masterclasses

opleiding

Op zoek naar overzicht en kennis om echt in actie te kunnen komen om jouw organisatie Smart Industry ready te krijgen? Op zoek naar bepaalde Smart Industry thema's? En hoor je graag van collega’s bedrijven hoe zij met deze uitdaging omgaan?

thumbnail

Smart Industry Hub Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland!

thumbnail

Programma Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland! De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven (Groningen, Friesland en Drenthe) in de productie- en maakindustrie. Dus voor grote EN voor kleine bedrijven, voor de koplopers maar ook voor bedrijven die nog moeten beginnen met digitalisering en Smart Industry. Via de Smart Industry Hub Noord gaan we de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland ondersteunen op het gebied van digitalisering en Smart Industry. Doe je mee?