Met data expertise naar het beste resultaat

DVC-SI Data Coaches en Data Experts

Jij als ondernemer wilt je nieuwe mogelijkheden ontdekken en onderzoeken welke kansen je met data kunt benutten. MKB maakbedrijven kunnen geholpen worden door een Data Coach van het Data Value Center – Smart Industry. Zij helpen de ondernemer met individueel advies en ondersteunen met een actieplan. Hiervoor is het Data Kansen Stappenplan ontwikkeld om samen de beste kans te verzilveren. Stap voor stap neemt de Data Coach je mee:

  1. Waar staat het bedrijf?
  2. Op welke ontwikkelingen wil je inspelen?
  3. Waar wil je aan werken?
  4. Welke data kansen zijn er?
  5. Hoe datavolwassen is jouw organisatie?
  6. Welke stappen gaan we zetten?
  7. Wat zijn de concrete acties?
  8. Wat gaat het opleveren?

Op basis van dit proces wordt het bedrijfsdoel helder en ook het bijbehorende datavraagstuk om de gewenste meerwaarde te leveren. Om je in dit traject bij te staan, selecteert de Data-Coach de juiste Data Expert(s) voor jouw onderneming.
Het DVC-SI heeft hiervoor een Data Expert Pool beschikbaar. Samen gaan jullie aan de slag om het beoogde bedrijfsdoel te realiseren.

Wil je je kansen versnelt realiseren? Vraag de Data Value Versneller aan.

Zo kom je in contact met jouw DVC-SI Data Coach

Wanneer je contact opneemt met het Data Value Center – Smart Industry, neemt daarna een Data-Coach contact met jou op. Deze coach selecteert op basis van het Data Kansen Stappenplan de geschikte Data Expert die past bij het realiseren van jouw specifieke bedrijfskans.

Data Value Center – Smart Industry, Data Expert Pool
Data Coach Data Coaches zijn mensen die ondernemingen gratis begeleiden bij de uitleg, inzet en uitvoering van Data Kansen Stappenplan. Zij selecteren op basis van de databehoefte de juiste Data Experts uit de Expert Pool.
Data Expert Pool De Data Expert Pool is een verzameling van data experts, die hun sporen in de praktijk hebben verdiend. Zij hebben gewerkt aan diverse data vraagstukken. Hun toegevoegde waarde is volgens het DVC-SI zichtbaar bewezen.
Data Experts Data Experts zijn mensen die aan diverse data vraagstukken hebben gewerkt. Deze Data Experts zijn expert op het gebied Big Data, Search, IoT of Machine Learning. Denk daarbij aan Data Engineers, Data Scientists of Data Architecten

DVC-SI Data Coaches

De volgende personen zijn als Data Coach officieel aangesloten bij het Data Value Center - Smart Industry

Wim Renders +31643169863 Manager High Tech Software Cluster

DVC-SI Data Experts

De volgende personen zijn als Data Expert officieel aangesloten bij het Data Value Center - Smart Industry

Mart Althuizen +31615449490 Manager Analytics & Applied Data Science Brightcape
Frans Fonville +31641647783 Lecturer Data Science Fontys Hogeschool Engineering Data Science, AI, Predictive Maintenance, Machine Learning
Bart Gras +31610745232 Business Development Manager Vertaalt bedrijfsdoelen in data projecten.
Willem Linders +31625733446 Team & Program Manager at OrangeNXT | ICT GROUP Orangenxt (ICT Group)
Sander Pagie +31614339066 Directeur Luminis
Jeroen Stokkink +31682083224 Sales Manager Luminis