23 september | Smart Industry Jaarevents | Regio Zuid

Slim en flexibel produceren met je eigen mensen

Hoe kun jij met jouw team de uitdagingen van morgen aan? Hoe vangen jullie samen de gevolgen op van de Corona crisis? En hoe spelen jullie in op de uitdagingen van de snel veranderende, steeds digitalere wereld? Welke vaardigheden hebben je mensen nodig en hoe ziet je organisatie er straks uit? Wij zijn ervan overtuigd dat jouw organisatie deze stappen kan zetten!

Kom inspiratie opdoen met verhalen uit de praktijk van o.a. Prodrive, BMO Automation, Thomas Regout en Bregil. En ga met elkaar de competitie aan tijdens onze P(H)UB quiz! Wie weet het meest van digitalisering in de maakindustrie.

Programma op hoofdlijnen:

Ervaringsverhaal: een leven lang ontwikkelen, wat heeft Sjefke (VDL Nedcar) hieraan?

4 cases uit de praktijk:

  • Competentiemanagement
  • Werkplekleren met behulp van digital twin
  • Leren in een lean aanpak
  • Assembleren met slimme werkplekbegeleiding
  • P(H)UB Quiz

Datum: woensdag 23 september 2020
Locatie: Zuid-Nederland (omgeving Eindhoven)

Save the date: aanmelden binnenkort.