Smart Industry ambassadeurs

Belangrijke ontwikkelingen in de maakindustrie


IPA - Projects and Services

Smart Industry

IPA is synonymous to automisation and assembly processes. IPA can improve any production process, often through special machines and (high-end) lines.

247TailorSteel

Smart Industry

247TailorSteel BV is opgericht door de heer Carel van Sorgen, al ruim 40 jaar actief in de plaatstaalbewerkende industrie. 247TailorSteel levert lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van het 247TailorSteel portaal, Sophia®, om zo op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen te bestellen.

2M Engineering

Smart Industry

Wij doen innovatieve ontwikkelingsprojecten voor sensorproducten voor en met onze klanten. Wij brengen ideeën van concept naar kwaliteit, maakbaar product. Wij richten ons op innovatieve hightech oplossingen: Point of care medische hulpmiddelen Draagbare producten - medisch, e-gezondheidszorg en sport Industriële sensorproducten en -oplossingen.

3D Makers Zone

Data & digitalisering

3DMZ (3D Makers Zone) is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in industrieel 3D-printen met daaraan gerelateerde complementaire digitale technologieën. 3DMZ is gesitueerd in een oude industriële garageloods die is getransformeerd tot creatieve, technologische werkruimte waar verschillende labs zijn ingericht met een scala aan grote en kleine industriele 3D-printers, robotarmen, 3D-scanners en expo-opstellingen.

3D Value

Smart Industry

A Paperless Factory is a fundamental starting point for every company that strives to standardize and constantly improve their processes. With 3DValue you can define your Best Practices, reduce errors, increase efficiency and, above all, satisfy your customers!

AB

Automatisering

Heeft u stevige ambities? Wilt u in uw branche excelleren en uw bedrijf verder laten groeien? Dan helpen wij u met slimme ERP oplossingen die leiden tot aantoonbare resultaten.

ABB BV

Smart Industry

ABB is een toonaangevend wereldwijd technologiebedrijf dat de maatschappij en de industrie mee transformeert naar een energie-efficiënte en duurzamere toekomst. Door software te verbinden met elektrificatie, robotica, automatisering en aandrijvingtechnologie en -portfolio, verlegt ABB de grenzen van de technologie om de prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met een geschiedenis van innovatie die meer dan 130 jaar teruggaat, wordt het succes van ABB gedreven door ongebeer 105.000 getalenteerde werknemers in meer dan 100 landen.

Accerion

Smart Industry

.Accerion biedt toonaangevende positioneringsoplossingen, waardoor mobiele robots en AGV's met de hoogste prestaties voor intralogistiek mogelijk zijn. Door hoge nauwkeurigheid te combineren met hoge snelheid, zijn onze producten geschikt voor alle dynamische omgevingen. Triton is gebouwd voor mobiele robottoepassingen met een hoog volume of als add-on voor industriële AGV's. Zoals alle Accerion-producten is er geen infrastructuur vereist, waardoor snelle installatie- en omsteltijden mogelijk zijn.

Aces Direct

Smart Industry

Wij zien het als onze taak om jou de IT-omgeving te bieden die je helpt je bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Act-in

Data & digitalisering

Machines, materiaal, leveranciers en werknemers oefenen allemaal invloed uit op de dagelijkse prestaties van een productiebedrijf. Alleen inzicht in de achterliggende redenen rondom stilstand-, kwaliteit- en prestatieverliezen maken daadwerkelijke optimalisatie van een productieproces mogelijk. Middels het meten en analyseren van data verschaft Act-in inzicht in het proces en maakt het verborgen potentieel zichtbaar.