Aan de slag met Smart Industry

Voor een succesvolle toekomst van jouw maakbedrijf

thumbnail
thumbnail

Zelf aan de slag?

Aan de slag

Zelf aan de slag met Smart Industry? Dat kan, we hebben een breed aanbod aan specialisten, fieldlabs, assessments, financieringsmogelijkheden en academy items voor je klaar staan. Neem onderstaand een kijkje in het aanbod!


Regio hubs

Centraal aanspreekpunt voor mkb innovatie

Vind in Noord, Noordwest, Oost, Zuid en Zuid-West de vijf Smart Industry Hubs. Een Hub is een consortium van partijen die de regionale samenwerking versterken. Ze weten precies wat er in het Fieldlab en in de regio gebeurt. Daar waar alles samenkomt zijn de Hubs dé navigators voor een slimme industrie.

thumbnail

Ontdek de mogelijkheden in uw regio

Innovatie
thumbnail

Advies nodig? Vraag het onze experts

Contact

Fieldlabs

Kennis, expertise, netwerk, én concrete projecten

Een Fieldlab is een praktijkomgeving waar ondernemers en kennisinstellingen intensief samenwerken en experimenteren met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologie. Fieldlabs zijn onderdeel van de Smart Industry Implementatieagenda 2018-2021. Inmiddels heeft Smart Industry maar liefst 41 Fieldlabs opgezet en zijn er 5 overkoepelende Smart Industry Hubs van start gegaan.


Financiering

Innovatievouchers en financieringsmogelijkheden

Wil je aan de slag met Smart Industry in jouw bedrijf en ben je op zoek naar passende financiering? Ook daarin kan Smart Industry je op weg helpen. Hier vind je het overzicht van Smart Industry vouchers in jouw regio en het landelijke aanbod aan subsidieregelingen voor innovaties.

thumbnail

Overzicht van innovatievouchers

Financiering
thumbnail

Subsidiepagina Kamer van Koophandel

Financiering

Wat zoek je op het Smart Industry platform?

Op de hoogte blijven van nieuwe Smart Industry inzichten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Op de hoogte blijven van relevante Smart Industry contacten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Op de hoogte blijven van handige Smart Industry tools? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Op de hoogte blijven van nieuwe Smart Industry inzichten, relevante contacten en handige tools? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!