Smart Industry diensten

Belangrijke kennisupdates en events voor de toekomst van jouw maakbedrijf


thumbnail
thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies
thumbnail

BOOST voucher voor behoud industriële vitaliteit in Oost-Nederland

voucher
thumbnail

Cyber Security Scan

assessment
thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een data coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Data Quick Scan

assessment

Met dit gevalideerde meetinstrument verkrijgt u inzicht waar uw organisatie staat op het gebied van data.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen realtime dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

De Partners in Noord-Nederland

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Haalbaarheidsonderzoek

voucher

Werk jij voor een Zuid-Hollands maakbedrijf of technologische toeleverancier en wil je sneller, schoner en goedkoper produceren? Wij verbinden je graag aan voor jou interessante fieldlabs en maken je wegwijs in de beschikbare tools, opleidingen en subsidies die er zijn om met Smart Manufacturing aan de slag te gaan.