Assessment Noord

assessment

Wat is er nodig om je bedrijf een volgende stap te laten zetten om zo slimmer te produceren, een hogere kwaliteit te kunnen leveren, flexibeler te worden en winstgevender?

Het begint allemaal met inzicht en het uitspreken van je ambities. In het kader van de Smart Industry Hub Noord-Nederland hebben we het Assessment Noord ontwikkeld. 

Voor wie is het Assessment bedoeld? Voor ondernemers en managers in de maak- en procesindustrie. Wat houdt het allemaal in? Tijdens het Assessment ga je onder begeleiding van consultants aan de slag met jouw bedrijf en krijg je inzicht in waar je staat ten aanzien van vele bedrijfscompetenties. Er worden onderwerpen behandeld als het business model, slimme producten, cybersecurity, productietechnologie en duurzaamheid.

Bovendien wordt in kaart gebracht hoe jullie ambities van morgen eruitzien. Deelname aan het Assessment is gratis, het vraagt van jou als ondernemer wel een investering in tijd (circa 5 uur).

Tenslotte word je geïnspireerd ten aanzien van de potentiële stappen voorwaarts die je kunt zetten. Het is dé manier om gestructureerd na te denken over de toekomst van je bedrijf!

Wil je meer informatie of direct een afspraak voor het Assessment maken?

Contact