Data Kansen Stappenplan

assessment

Stippel je route uit om zakelijke kansen te verzilveren. Met het Data Kansen Stappenplan krijg je inzicht waar jouw bedrijf staat, welke kansen er liggen en hoe je de eerste stappen kunt zetten. Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment aan in samenwerking met een DVC-SI Data Coach.

Stippel je eigen route uit

De Data Coach die het DVC-SI inschakelt, zal met jou samen aan de hand van het Data Kansen Stappenplan de volgende vragen helpen beantwoorden:

  • Waar staat jouw bedrijf nu?

  • Welke belangrijke ontwikkelingen zijn er?

  • Waar wil je aan gaan werken? (Top 3 innovatiedoelen)

  • Wat zijn hierbij de kansen met data?

  • Is jouw bedrijf qua data maturiteit (data volwassenheid) al klaar voor deze kansen?

  • Welke stappen ga je daartoe zetten? (korte, middellange, lange termijn)

  • Hoe nu verder? (bepalen van de eerste concrete acties) 

  • Wat gaat dit voor jouw bedrijf opleveren?

De data maturiteit (data volwassenheid) van jouw bedrijf is cruciaal voor het kunnen realiseren van jouw bedrijfskansen. Om je inzicht te verschaffen in de huidige en gewenste data maturiteit van jouw bedrijf, doorloopt de Data Coach samen met jou een handig werkblad met aspecten op het vlak van data, technologie, organisatie en management (stap 5 in het stappenplan). Vervolgens stippelt de data coach met jou het pad uit om jouw kansen te verwezenlijken.

Heb je vragen?

Lijkt het je interessant, maar heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met: datavaluecenter@smartindustry.nl

Data Kansen Stappenplan aanvragen

Je kunt jouw kosteloze, één-daags Data Kansen Stappenplan assessment aanvragen door:

Wij nemen daarna contact met je op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken om jouw onderneming verder te helpen.

Data Kansen Stappenplan aanvragen

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) dankzij de innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Bespreek uw ideeën over het verbeteren van bedrijfspresaties in een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van software en digitalisering.

thumbnail

Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Laat je adviseren door een Data Coach en ontdek hoe jij met data nieuwe kansen kunt verzilveren.

thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Ontdek wat er mogelijk is met Smart Industry en waar kansen liggen voor jouw maakbedrijf.

thumbnail

Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. JADS heeft heeft een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie.