Data Value Versnellers

voucher

Het Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI) verlaagt voor jou de drempel om sneller met data aan de slag te gaan en stelt vier typen Data Value Versnellers ter beschikking.

Brons advies

Het brons advies is te gebruiken voor een vrijblijvende kennismaking en een (kosteloos) adviesgesprek. Je licht jouw specifieke of oriënterende kennisvraag toe en wij bespreken met jou hoe wij je verder kunnen helpen en wat voor jou nuttige stappen zijn.

Zilver advies

Het zilver advies behelst een ééndaags adviestraject, bijvoorbeeld een Data Kansen Stappenplan waarmee je ontdekt waar je staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je daarop kunt inspelen. Het advies of het stappenplan wordt door een expert namens het DVC-SI kosteloos voor jou uitgevoerd.

Goud advies

Een goud advies betreft een driedaags traject van advies en expertondersteuning bij het onderzoeken en beantwoorden van een met jou af te stemmen datavraagstuk in jouw bedrijf. Jouw eigen bijdrage is slechts €1.500,-

Platina advies

Bedoeld voor advies en extra expertondersteuning bij een datavraagstuk in jouw bedrijf van hoog innovatieve aard. Een expert besteedt namens DVC-SI vijf dagen aan het onderzoeken en beantwoorden van jouw kennisvraag. Jouw eigen bijdrage is slechts €3.000,-

Meer informatie en aanvragen

Voor meer informatie over de (eenvoudige) voorwaarden en hoe je een Data Value Versneller kunt aanvragen voor jouw maakbedrijf, download de PDF brochure of neem vrijblijvend contact op met datavaluecenter@smartindustry.nl

Download PDF brochure

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) dankzij de innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een Data Coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Bespreek uw ideeën over het verbeteren van bedrijfspresaties in een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van software en digitalisering.

thumbnail

Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Laat je adviseren door een Data Coach en ontdek hoe jij met data nieuwe kansen kunt verzilveren.

thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Ontdek wat er mogelijk is met Smart Industry en waar kansen liggen voor jouw maakbedrijf.

thumbnail

Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. JADS heeft heeft een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie.