Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven in de hightech- en maakindustrie kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Dankzij innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid besparen ze vijftig procent op de kosten van het eerste jaar als participant van deze stichting.

Hiervoor gelden eenvoudige voorwaarden, zoals;

• het indienen van een aanvraagformulier met een de-minimisverklaring.

• daarbij geldt verder de eis dat de onderneming maximaal 99 werknemers telt.

De vouchers hebben een waarde van duizend euro per stuk. Hiermee wil Smart Industry Hub Zuid ondernemers stimuleren om een jaar ‘te proeven’ van hetgeen het CWB te bieden heeft, zoals de zogenoemde ‘nulmeting’. Deze online inventarisatie op het gebied van organisatie, personeel, techniek, fysiek en privacy geeft inzicht in de mate waarin nieuwe participanten hun cyber security risico’s beheersen en helpt hen de drempel te verlagen voor verdere stappen met digitalisering en dataficering. Hiervoor wordt gekeken naar de ICT systemen, mensen, middelen, data en mogelijkheden. 

De nulmeting komt beschikbaar nadat een participantenovereenkomst is getekend. Dit contract geeft een organisatie toegang tot kennis en dreigingsinformatie via het CWB-platform, de CWB-app en de CWB-gemeenschap plus deelname aan maandelijkse events, variërend van webinars en kennissessies tot workshops en trainingen. 

Kijk hier voor meer informatie over de innovatie voucherregeling en de voordelen die het CWB biedt.

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lisette Oosterbosch, via email: info@cwbrainport.nl

Voucher aanvragen

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een Data Coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Bespreek uw ideeën over het verbeteren van bedrijfspresaties in een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van software en digitalisering.

thumbnail

Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Laat je adviseren door een Data Coach en ontdek hoe jij met data nieuwe kansen kunt verzilveren.

thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Ontdek wat er mogelijk is met Smart Industry en waar kansen liggen voor jouw maakbedrijf.

thumbnail

Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. JADS heeft heeft een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie.