Smart Industry diensten

Belangrijke kennisupdates en events voor de toekomst van jouw maakbedrijf


thumbnail
thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies
thumbnail

BOOST voucher voor behoud industriële vitaliteit in Oost-Nederland

voucher
thumbnail

Cyber Security Scan

assessment
thumbnail

Data Quick Scan

assessment
thumbnail

Eén noordelijk platform

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineen geslagen. cdvsdfds

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Programma Smart Industry Noord-Nederland

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland! De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven (Groningen, Friesland en Drenthe) in de productie- en maakindustrie. Dus voor grote EN voor kleine bedrijven, voor de koplopers maar ook voor bedrijven die nog moeten beginnen met digitalisering en Smart Industry. Via de Smart Industry Hub Noord gaan we de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland ondersteunen op het gebied van digitalisering en Smart Industry. Doe je mee?

thumbnail

Semiconductor Packaging University Program

opleiding

Samen met HAN University of Applied Sciences heeft Fieldlab CITC een opleiding ontwikkeld die is afgestemd op de behoefte van bedrijven in de halfgeleiderindustrie.

thumbnail

Skillslab

opleiding

Een belangrijk onderdeel van de Smart Industry Hub zijn de zogenaamde “Skillslabs”. Dit zijn demo-locaties waar bedrijven Smart Industry-oplossingen kunnen bekijken en uitproberen.

thumbnail

Smart Industry Assessment

assessment