Get started with Smart Industry

Voor een succesvolle toekomst van jouw maakbedrijf

thumbnail
thumbnail

Zelf aan de slag?

Aan de slag

Zelf aan de slag met Smart Industry? Dat kan, we hebben een breed aanbod aan specialisten, fieldlabs, assessments, financieringsmogelijkheden en academy items voor je klaar staan. Neem onderstaand een kijkje in het aanbod!


Regio hubs

Centraal aanspreekpunt voor mkb innovatie

Vind in Noord, Noordwest, Oost, Zuid en Zuid-West de vijf Smart Industry Hubs. Een Hub is een consortium van partijen die de regionale samenwerking versterken. Ze weten precies wat er in het Fieldlab en in de regio gebeurt. Daar waar alles samenkomt zijn de Hubs dé navigators voor een slimme industrie.

thumbnail

Ontdek de mogelijkheden in uw regio

Innovatie
thumbnail

Advies nodig? Vraag het onze experts

Contact

Fieldlabs

Kennis, expertise, netwerk, én concrete projecten

Een Fieldlab is een praktijkomgeving waar ondernemers en kennisinstellingen intensief samenwerken en experimenteren met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologie. Fieldlabs zijn onderdeel van de Smart Industry Implementatieagenda 2018-2021. Inmiddels heeft Smart Industry maar liefst 41 Fieldlabs opgezet en zijn er 5 overkoepelende Smart Industry Hubs van start gegaan.


Financiering

Innovatievouchers en financieringsmogelijkheden

Wil je aan de slag met Smart Industry in jouw bedrijf en ben je op zoek naar passende financiering? Ook daarin kan Smart Industry je op weg helpen. Hier vind je het overzicht van Smart Industry vouchers in jouw regio en het landelijke aanbod aan subsidieregelingen voor innovaties.

thumbnail

Overzicht van innovatievouchers

Financiering
thumbnail

Subsidiepagina Kamer van Koophandel

Financiering

Smart Industry Academy

Groei digitaal met de video’s van Smart Industry Academy

Leer meer over de belangrijke ontwikkelingen in de maakindustrie. Raak geïnspireerd door thema’s als innovatie, big data, cyber security, industriële automatisering en digitalisering. Eigentijds, boordevol informatie en met handige tips.

Naar het overzicht
thumbnail

Video: Smart Industry Tech Talk | Cyber Security

Cybersecurity en IT risico's EN Video

In this Tech Talk Egbert-Jan Sol will focus on Cyber Security and specifically how to protect your equipment with it.

Wat heb je nodig om succesvoller te worden in Smart Industry?

Meer weten over wat je met Smart Industry kan? Laat ons je meer vertellen! Weten hoe je meer tijd vrijspeelt voor Smart Industry? Laat ons je meer vertellen! Weten welke middelen je nodig hebt voor Smart Industry? Laat ons je meer vertellen! Meer weten over de inhoud en investeringen van Smart Industry? We vertellen je graag meer! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!