Events

7 & 8 november 2019: Handelsdelegatie Ost-Westfalen-Lippe

Ost-Westfalen-Lippe

Ga op 7 en 8 november mee met Oost NL / GO4EXPORT naar Ost-Westfalen-Lippe (OWL), waar we dé toeleveranciersbeurs voor de machinebouw (FMB Zulieferermesse) met 500 standhouders bezoeken, ondernemers uit de regio OWL ontmoeten en inspirerende bedrijfsbezoeken afleggen aan o.a. Hora en Miele.

Lees verder

12 november 2019: Digital Twin Live Event

Arnhem

Ontdek en ervaar real time hoe u digital twin zelf in kunt zetten om processen te verbeteren. Ervaar zelf een productiecel en haar digital twin in het Smart Production Centre in Arnhem. Hier werken bedrijven en studenten aan een innovatief project, waarbinnen ze experimenteren met digital twin technologie.

Lees verder

25 november 2019: Inspiratiebijeenkomst Hannover Messe 2020

Den Haag

Van 20 tot en met 24 april 2020 vindt de Hannover Messe plaats. Wilt u weten hoe de Hannover Messe werkt, wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van Smart Industries en Future Mobility? Of bent u actief in de maakindustrie en wilt u weten wat de Hannover Messe voor u kan betekenen? Kom naar de inspiratiebijeenkomst op 25 november 2019, van 15:00 tot 18:00 uur in de Malietoren in Den Haag.

Lees verder

26 november 2019: Hoe een digitale innovatie voor uw organisatie te managen?

Alkmaar

Voor de innovatieve reputatie van NHN zijn big data en kunstmatige intelligentie héél belangrijke ingrediënten. Dagelijks kunt u er in de media over lezen, we hoeven begrippen als big data niet meer te introduceren. Het is nu zaak organisaties vérder te helpen. Dit betekent dat Data Science Alkmaar haar aanbod praktischer gaat maken en gaat verdiepen. De vier colleges van 2019 zullen in het teken staan van: ‘Where can we begin..?’ Ofwel: laten we beginnen. Kom op 26 november om 16:30 uur naar De TelefoonCentrale in Alkmaar voor het vierde en laatste college van 2019.

Lees verder

28 november 2019: Smart Region: Get ready to engage

Arnhem

Op 28 november 2019 organiseert de HAN wederom het jaarlijkse congres Onderzoek om Samen van te Leren. Dit jaar staat het congres in het teken van economische ecosystemen. Als ondernemer of organisatie maak je deel uit van een netwerk waar je de vruchten van kunt plukken, maar je moet ze wel weten te vinden: dus get ready to engage! Keynotes van Daan Roosegaarde & Maarten van Gils. Ga naar huis met een hoofd vol ideeën. En vooral veel inspiratie.

Lees verder