Skip to content

Fieldlab Industrial Reality

Het Fieldlab Industrial Reality bestaat uit meerdere fysieke experimenteerlocaties, bijvoorbeeld het Smart Industry Lab van Universiteit Twente, het XR Lab van hogeschool Saxion, en meerdere locaties bij de aangesloten bedrijven. Via het samenwerkingsverband Industrial Reality Hub worden meerdere labs verbonden en internationaal ontsloten. De fysieke lab locaties worden gedreven door de 11 partners van de Industrial Reality Hub en zijn gericht is op industriële toepassing van AR/VR. Het Fieldlab biedt een scan aan, haalbaarheidsonderzoeken en experimenteerprojecten.

654c44-w250-s

De uitdaging

Het is onze missie om AR/VR-kennis en ervaring in de Europese industrie te organiseren en toegankelijk en bruikbaar te maken voor medewerkers van bedrijven/in de industrie. Dit zorgt voor hogere kwaliteit van producten en verbetering van efficiency. Wij hebben impact op alle TRL-niveaus door onze krachten en kennis uit Europa te bundelen en in te zetten voor onze industriële klanten.

De werkwijze

De Industrial Reality Hub heeft als primaire focus de ontwikkeling van AR/VR-oplossingen en secundaire focus op gerelateerde gebieden zoals AI en data. We verbeteren de samenwerking tussen mens en machine door naadloze integratie van gegevens en AR/VR-technologie. Zo blijven mensen de leidende factor in de digitale samenleving. Daarnaast maken we de digitale realiteit toegankelijk, betaalbaar, praktisch bruikbaar en maatschappelijk relevant voor elke industriële organisatie.

De resultaten

Wij vermenigvuldigen kennis door het te delen en werken samen aan innovaties met als doel het laten groeien van bedrijven. Het Fieldlab zorgt voor opleiding en betrokkenheid van studenten, en training en cursussen voor bedrijven.

Contactgegevens

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Contactpersoon

Danny Plass, voorzitter, info@industrialrealityhub.com