Skip to content

Digitalzh en Security Delta helpen ondernemers hun digitale veiligheid te verbeteren

Bron: Security Delta.

Digitalzh en Security Delta (HSD) bundelen hun krachten om ondernemers te helpen hun digitale veiligheid te verbeteren. Digitalzh biedt bedrijven een centraal platform om ondersteuning te zoeken voor hun digitaliseringsinspanningen. Om de expertise op het gebied van cyberbeveiliging te versterken, werkt het Digitalzh-team samen met Security Delta (HSD).

Ondersteuning op maat voor het MKB

Digitalzh erkent het belang van cyberbeveiliging en integreert het als een cruciaal onderdeel in de ondersteuning van ondernemers. Door middel van educatie en praktische toepassingen helpt Digitalzh bedrijven zich beter te beschermen tegen digitale bedreigingen. Via Digitalzh kunnen ondernemers een expert op locatie inzetten om de digitale veiligheid van hun organisatie of product te verbeteren. De aangeboden diensten omvatten:

  • Cyber Resilience Actieplan: Ondernemers krijgen inzicht in de digitale beveiliging van hun organisatie en een gedetailleerd actieplan om de nodige stappen voor verbetering te zetten.
  • Secure by Design-actieplan: Advies over het 'secure by design' maken van producten en/of het voldoen aan relevante regelgeving, waarbij de beveiliging vanaf de ontwerpfase wordt gewaarborgd.
Cyberweerbaarheid_-_Digitalzh_x_Security_Delta

Cyberexpertise

Met Security Delta (HSD) als partner heeft Digitalzh de cyberexpertise in huis voor het verbeteren van de veiligheid binnen digitalisering. HSD bespreekt de cyberweerbaarheid van je bedrijf en verbindt je, indien van toepassing, met Cyber Resilience Centre Greenport, Cyber Resilience Centre Manufacturing South Holland of FERM om te helpen bij het verbeteren van je cyberveiligheid. Samen met een expert wordt een actieplan opgesteld om het juiste niveau van cyberweerbaarheid te bereiken en u wordt actief ondersteund bij de uitvoering van dit plan. De doelgroep bestaat uit bedrijven die kwetsbaar zijn voor cybercrime, zowel op het gebied van hun IT (zoals bedrijfsgegevens) als hun OT (zoals online machines en sensoren).

Kijk voor mee informatie op: digitalzh.nl.

Samen met een expert wordt een actieplan opgesteld om het juiste niveau van cyberweerbaarheid te bereiken en u wordt actief ondersteund bij de uitvoering van dit plan.
Op de hoogte blijven van het Smart Industry nieuws?

Ontvang al onze
laatste updates

aanmelden voor nieuwsbrief Smart Industry