KPN en KVK Business Challenge: samen voor innovatie

Redactie Smart Industry
Data & digitalisering

Er zijn veel manieren om new business binnen te halen. KVK Business Challenge is misschien wel de leukste. KVK Business Challenge is een open innovatieplatform waarop corporates uitdagingen aanbieden. Uitdagingen waar ze zelf niet uitkomen en waarbij ze de hulp van innovatie ondernemers nodig hebben om samen tot een oplossing te komen.  

KPN en KVK Business Challenge: samen voor innovatie

KPN doet mee met KVK Business Challenge, het open innovatieplatform van KVK. KVK doet dit om snel in contact te komen met de denkkracht, flexibiliteit en creativiteit van ondernemers. Op dit innovatieplatform hebben zij deze challenge geplaatst waarvoor innovatieve oplossingen gezocht wordt.

KVK Business Challenge

Het principe is simpel: in een korte video licht KVK de innovatiechallenge toe en hopen ondernemers uit te dagen om met oplossingen te komen. Ondernemers uit binnen- en buitenland kunnen 5 weken lang via chats op deze challenge én op de bijdragen van anderen reageren. In januari sluit deze editie. Daarna worden de meest veelbelovende bijdragers uitgenodigd voor een digitale kennismaking, met als doel een concrete samenwerking op te starten.

Hoe kan KPN gezamenlijk innovatieve 5G-oplossingen creëren voor kleine (niet vroege) of middelgrote industriële klanten op het gebied van Smart Industry, gebruikmakend van zijn 5G-diensten met toegevoegde waarde?

Hoe kan de branche profiteren van een korte wachttijd en realtime besluitvorming, of de uitvoering van een tijdkritische taak? We zoeken alleen naar oplossingen waarbij de voordelen van 5G zoals realtime (besluitvorming) en lage latency aspecten cruciaal worden voor de uitvoering van een taak. 5G heeft de mogelijkheid om de flexibiliteit van uw werkvloer te vergroten door bekabelde infrastructuur te vervangen. Wij geven de voorkeur aan oplossingen bij betalende klanten en met een aantal referentiecases in de industrie en logistiek.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan of vind meer informatie via deze link.

Bron: https://www.kvk.nl/evenementen/460580/