Schneider Electric is ambassadeur van Smart Industry

Foto auteur Menno de Haan
Smart Industry

Het doel van Schneider Electric is om iedereen in staat te stellen alles uit beschikbare energie en hulpbronnen te halen en zo vooruitgang te boeken en verduurzaming te garanderen. Eigenschappen die bij het gedachtegoed van Smart Industry passen.

Schneider Electric gelooft dat ondernemingen verder komen door kennis en expertise te delen in de keten. Deze samenwerking maakt het mogelijk om processen versneld te automatiseren en de concurrentiepositie van Nederland te versterken.

Schneider Electric gelooft daarnaast ook in open automatiseren. Met een interoperabel IoT-platform is het hen gelukt een unieke cybersecure waardepropositie te ontwikkelen binnen de Nederlandse industrie. Elkaar inspireren en samenwerken is volgens Schneider Electric essentieel om nieuwe onderscheidende oplossingen te ontwikkelen.

Schneider Electric heeft zich gemeld als gastauteur bij blog.smartindustry.nl en krijgt een eigen profiel om relevante artikelen op te delen. Een eerste stap om samen met andere ambassadeurs verder te bouwen aan ons platform voor de Nederlandse maakindustrie. Voor andere maakbedrijven in Nederland de ideale manier om een kijkje in de keuken te krijgen bij wat Schneider Electric doet en bedenkt rondom Smart Industry.

Op de hoogte blijven? Volg Smart Industry via LinkedIn, Twitter en onze maandelijkse nieuwsbrief. Ook ambassadeur zijn? Neem contact op via info@smartindustry.nl of bel naar +31 (0) 79 353 14 05. Wij laten je graag zien welke mogelijkheden dit biedt.