Smart Makers Academy lanceert Metrolijnen op Taste the Future event

Smart Industry
Leren, ontwikkelen en opleiden

Tijdens het drukbezochte 3-daagse Taste the Future event lanceerde Smart Makers Academy haar nieuwe Metrolijnen. Het event vond plaats in de inspirerende omgeving van het Fieldlab 3D Makers Zone in Haarlem. Bijna 600 ondernemers, docenten en decanen werden geïnspireerd in tientallen ‘talks, tastes and bites’ op het gebied van robotics, bouwinnovaties, 3D-printing, VR, AR, hologrammen, circulaire- en sociale innovaties.

Inhoudelijke gesprekken

Naast online talkshows en TechTalks waar onder andere Peter van Harten, Guido Biessen en Henk Volberda aan het woord kwamen, stond de industriële hal bomvol live future technology workshops waar je de technologie van morgen letterlijk kon proeven, proberen en aanraken.

in gesprek tijdens taste of the future.jpg

Zelf aan de slag

Bezoekers konden een eigen hologram maken, zelf aan de slag met VR/AR brillen, programmeerden robots met A.I., zagen hoe je met de robotarm levensgroot kunt 3D-printen en vonden in de escaperoom de weg naar duurzame energie!

En nadat het eerste metrokaartje voor de Smart Makers Academy werd uitgereikt door Guido Biessen, werden er ook metrokaartjes uitgedeeld.

Bekijk hier de aftermovie van het Taste of the Future event:

 Taste of the Future eventhttps://youtu.be/YLIE7mjf4xY

Smart Makers Academy

Wilt u ook investeren in de digitale kennis en vaardigheden van uw medewerkers?

Het opleiden van Smart Makers doen we via onze metrolijn aanpak. Waar medewerkers in nanomodules (stations), niet alleen kennis en vaardigheden ontwikkelen maar ook direct toepassen in de eigen werkpraktijk. Onze aanpak kenmerkt zich door:

  • Nanoleren: leren in uren in plaats van dagen

  • Hybride leren op de werkplek en bij regionale Smart Industry fieldlabs zoals de 3D Makers Zone

  • Impliciet leren in de eigen context en direct toepasbaar in de eigen praktijk

  • On-demand: kies wat je nu nodig hebt

Voor iedereen in het bedrijf; van constructiewerker tot directeur en van monteur tot verkoper.

Kies je eigen metrolijn

Ben jij een mkb ondernemer in de maakindustrie en wilt u succesvol aan de slag met digitalisering? Neem dan deel aan een van onze metrolijnen ontdek de quick wins, de kansen van 3D Printing en/of Smart Maintenance en hoe je een lerende organisatie kunt vormgeven.

Stel je eigen route samen vanuit ons aanbod van metrolijnen of kies uit één van de voorgeprogrammeerde routes. Elke Metrolijn start met een onboarding en eindigt met een certificaat van deelname aan de Smart Makers Academy. 

Deelname is gratis voor bedrijven aangesloten bij A+O Metalelektro. Niet aangesloten? Neem contact op en we maken graag een persoonlijk aanbod! 

Kijk hier voor meer informatie over de Smart Makers Academy en de verschillende metrolijnen. Inschrijven kan ook meteen:  https://www.smartmakersacademy.nl/haarlem

metrokaartjes.jpg