Effectief organiseren van de samenwerking van man en machine

7 dec 2022
Webinar
online, 10:00 - 11:30
Smart Industry

Hoe organiseer je de samenwerking zodat maximaal resultaat wordt gehaald?

Ondernemers staan steeds vaker voor grote investeringen. Om deze investeringen terug te kunnen verdienen moeten machines optimaal worden ingezet. Daarnaast hebben de meeste ondernemers te maken met een tekort aan technisch personeel. Daarom is het noodzakelijk om ook de medewerkers optimaal in te zetten. Optimaal inzetten van medewerkers kan ten koste gaan van het optimaal inzetten van machines en omgekeerd. Hoe organiseer je de samenwerking tussen machines en medewerkers zó, dat voor het bedrijf optimaal resultaat wordt behaald?

Optimale samenwerking van man en machine is mogelijk, mits men bereid is om hier gericht aan te werken. Tijdens dit webinar worden de verschillende aspecten behandeld en wordt u geïnspireerd om hier zelf in het eigen bedrijf mee aan de slag te gaan.

 Live webinar:

 

 

 Datum:

Woensdag 7 december 2022

 Starttijd:

10.00 uur

 

 Inloggen op webinar:

Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.

 Geschatte duur:

Tussen 1 en 1,5 uur

 

 Benodigdheden:

Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer volstaat het als u beschikt over een computer met internet verbinding.

 Presentatie:

De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan de webinar deelnemers.  

 Interactie:

Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten:

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten we van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor medewerkers van leden van Koninklijke Metaalunie gratis. 

Event details

Datum, tijd: 7 dec 2022, 10:00 - 11:30
Website: teqnow.nl/agenda/webinar-effectief-organiseren-van-de-samenwerking-van-man-en-machine-1

Andere events