Smart Industry Assessment

assessment

Wat is er nodig om je bedrijf een volgende stap te laten zetten in digitalisering, zodat je slimmer kunt produceren, een hogere kwaliteit kan leveren en flexibeler in je productie te worden? Het begint allemaal met inzicht en het uitspreken van je ambities. Om je daar bij te helpen hebben wij het Smart Industry Assessment ontwikkeld. 

Voor wie is het Assessment bedoeld?

Voor Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie. Het Smart Industry Assessment is bedoeld voor alle soorten productiebedrijven, zowel in de maakindustrie (discrete fabricage) als in de procesindustrie (flow productie). Ongeacht of het bedrijf als OEM-er zelfstandig producten ontwikkelt, als toeleverancier onderdelen of subsystemen toelevert of een fabrikant is van grondstoffen of basismaterialen.

Wat houdt het Assessment in?

Tijdens het Assessment ga je onder begeleiding van adviseurs aan de slag met jouw bedrijf en krijg je inzicht in waar je staat ten aanzien van vele bedrijfscompetenties. Er worden onderwerpen behandeld als het business model, slimme producten, cybersecurity, productietechnologie en duurzaamheid. Bovendien wordt in kaart gebracht hoe jullie ambities van morgen eruitzien. Tenslotte word je geïnspireerd ten aanzien van de potentiële stappen voorwaarts die je kunt zetten. Het is dé manier om gestructureerd na te denken over de toekomst van je bedrijf!

Kosten

Deelname aan het Assessment is gratis, het vraagt van jou als ondernemer wel een investering in tijd (circa 5 uur). Dit Assessment is mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de betrokken partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Wil je meer informatie of direct een afspraak voor het Assessment maken?

Contact

Meer diensten van hub Noord

thumbnail

De Partners in Noord-Nederland

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland?

thumbnail

Masterclasses

opleiding

Op zoek naar overzicht en kennis om echt in actie te kunnen komen om jouw organisatie Smart Industry ready te krijgen? Op zoek naar bepaalde Smart Industry thema's? En hoor je graag van collega’s bedrijven hoe zij met deze uitdaging omgaan?

thumbnail

Solution Providers en Consultants

advies

De expertise over digitalisering en Smart Industry zit vooral bij de bedrijven zélf. We zien in Noord-Nederland steeds meer bedrijven die interessante “Smart Industry oplossingen” aanbieden.

thumbnail

Smart Industry Hub Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland!

thumbnail

Programma Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland! De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven (Groningen, Friesland en Drenthe) in de productie- en maakindustrie. Dus voor grote EN voor kleine bedrijven, voor de koplopers maar ook voor bedrijven die nog moeten beginnen met digitalisering en Smart Industry. Via de Smart Industry Hub Noord gaan we de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland ondersteunen op het gebied van digitalisering en Smart Industry. Doe je mee?