Smart Industry Assessment

assessment

Ben je benieuwd waar je nu staat op het gebied van Smart Industry? Of wil je met jouw bedrijf aan de slag met digitalisering, maar weet je niet waar te beginnen? Doe het Smart Industry Assessment!

Wat is er nodig om je bedrijf een volgende stap te laten zetten in digitalisering, zodat je slimmer kunt produceren, een hogere kwaliteit kan leveren en flexibeler in je productie te worden? Het begint allemaal met inzicht en het uitspreken van je ambities. Om je daar bij te helpen hebben wij het Smart Industry Assessment ontwikkeld. 

Voor wie is het Assessment bedoeld?

Voor Noordelijke bedrijven uit de maak- en procesindustrie. Het Smart Industry Assessment is bedoeld voor alle soorten productiebedrijven, zowel in de maakindustrie (discrete fabricage) als in de procesindustrie (flow productie). Ongeacht of het bedrijf als OEM-er zelfstandig producten ontwikkelt, als toeleverancier onderdelen of subsystemen toelevert of een fabrikant is van grondstoffen of basismaterialen.

Wat houdt het Assessment in?

Tijdens het Assessment ga je onder begeleiding van adviseurs aan de slag met jouw bedrijf en krijg je inzicht in waar je staat ten aanzien van vele bedrijfscompetenties. Er worden onderwerpen behandeld als het business model, slimme producten, cybersecurity, productietechnologie en duurzaamheid. Bovendien wordt in kaart gebracht hoe jullie ambities van morgen eruitzien. Tenslotte word je geïnspireerd ten aanzien van de potentiële stappen voorwaarts die je kunt zetten. Het is dé manier om gestructureerd na te denken over de toekomst van je bedrijf!

Investering

Deelname aan het Assessment is gratis, het vraagt van jou als ondernemer wel een investering in tijd (circa 5 uur). Dit Assessment is mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de betrokken partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.


Meer diensten van hub Noord

thumbnail

12 partners verbonden in Smart Industry Hub Noord

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland?

thumbnail

Skillslab

opleiding

Een belangrijk onderdeel van de Smart Industry Hub zijn de zogenaamde “Skillslabs”. Dit zijn demo-locaties waar bedrijven Smart Industry-oplossingen kunnen bekijken en uitproberen.

thumbnail

Webinars en Masterclasses

opleiding

Op zoek naar overzicht en kennis om echt in actie te kunnen komen om jouw organisatie Smart Industry ready te krijgen? Op zoek naar bepaalde Smart Industry thema's? En hoor je graag van collega’s bedrijven hoe zij met deze uitdaging omgaan?

thumbnail

Solution Providers en Consultants

advies

Bied jij oplossingen of ondersteuning bij Smart Industry projecten? De industrie gaat de komende jaren fors investeren in digitalisering en Smart Industry. De Smart Industry Hub Noord zoekt Solution Providers en Consultants!

thumbnail

Overzicht diensten Smart Industry Hub Noord

advies

Of je nu net begint met te leren over Smart Industry of je zit al volop in de transitie: iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Smart Industry Hub Noord. De diensten van Smart Industry Hub-Noord worden kosteloos aangeboden aan Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.