Data Science & AI For Industry

opleiding

Wil je aan de slag met data en AI bij jouw maakbedrijf? Dat vraagt om gedegen kennis van jouw personeel. Jheronimus Academy of Data Science (JADS) heeft voor dit najaar een mooi Data science & AI opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor de maakindustrie. Deze start in November.

Om de investering in opleiding van eigen personeel zo aantrekkelijk mogelijk te maken, attenderen we je vanuit het Data Value Center - Smart Industry graag op een speciale korting van 15% wanneer je interesse hebt om deel te nemen aan deze nieuwe opleiding Data Science & AI for Industry. 

Speciale DVC-SI korting verzilveren?

Voor de Foundation course (7 dagen, met tevens een niet-technische variant voor managers) krijg je een speciale DVC-SI korting van 15% als je even een email stuurt naar Renato Calzone, Programma Manager Smart Industry bij JADS. (r.f.calzone@jads.nl)

Het kortingsaanbod is voor:

  • Foundation Data Science Experts (technische variant):
    Euro 3.350 (i.p.v. Euro 3.950)

  • Foundation Business Managers (niet-technische variant):
    Euro 2.950 (i.p.v. Euro 3.450)

Voor meer informatie over Data Science & AI For Industry en de PDF Brochure, kijk op: https://www.jads.nl/education/data-science-professionals/data-science-and-ai-for-industry/

Heb je nog vragen over Data Science & AI for industry?

Overweeg je om een volgende stap te zetten in jouw data science carriere? Heb je advies nodig over welk programma geschikt is - of heb je andere vragen? Stel deze tijdens de Information session Professional Education, 14 oktober (18:30-2030) bij JADS. Registreren kan hier. Voor alle inhoudelijke vragen over de opleiding, neem contact op met: Chantal Stevels (c.v.stevels@jads.nl, +31(0)40 - 247 4100)

Meer over Data Science & AI For industry

Meer diensten van hub Zuid

thumbnail

Voucher voor Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

voucher

Bedrijven kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) dankzij de innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid.

thumbnail

Data Readiness Program

workshop

Welke data is belangrijk? En waar vind je die data in jouw bedrijf? Ontwikkel met experts in tien weken jouw eigen (realtime) dashboard voor een optimaal bedrijfsrendement.

thumbnail

Innovatie Voucher - Smart Industry Hub Zuid

voucher

Met een innovatie voucher van Smart Industry Hub Zuid kun je als ondernemer laagdrempelig aan de slag met innovatie en de Smart Industry thema's in jouw MKB maakbedrijf.

thumbnail

Quickscan High Tech Software ontwikkeling

assessment

U heeft een idee om de prestaties van uw bedrijf of uw product te verbeteren. Maar wat moet er allemaal gebeuren?

thumbnail

Data Value Versnellers

voucher

Wil je als maakbedrijf stappen zetten en ontdekken hoe jij met het benutten van data productieprocessen kunt optimaliseren, producten of diensten slimmer kunt maken, of business- of verdienmodellen kunt vernieuwen?

thumbnail

FOKUS scan

assessment

Het grensoverschrijdend project Fabriek van de Toekomst stimuleert de kleine en middelgrote industrie om te innoveren in productietechnologie. Nederlandse en Vlaamse kennisinstellingen, sector- en brancheverenigingen hebben de krachten gebundeld om ondernemingen en ondernemers gereed te maken voor een gezonde toekomst in de nieuwe industriële revolutie. Het project FOKUS: Fabriek van de toekomst Ontwikkelen uit KennisbUndeling en Samenwerking, benut internationale kennis om bij ondernemingen innovatie versneld te kunnen realiseren.

thumbnail

Adviesgesprek over circulair ondernemen

advies

Ontdek in een vrijblijvend adviesgesprek waar voor jouw bedrijf kansen liggen om met circulair ondernemen aan de slag te gaan.

thumbnail

Data Maturity QuickScan van het JADS MKB Datalab

assessment

Met de kosteloze Data Maturity QuickScan krijg je snel inzicht in de data-volwassenheid van jouw organisatie.

thumbnail

Werksessies uitwisseling restmaterialen

workshop

Zijn er binnen jouw bedrijf reststromen die geld kosten? Of heb je behoefte aan grondstoffen? Doe dan mee met een werksessie van Symbiosis4Growth.

thumbnail

Data Kansen Stappenplan

assessment

Het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) biedt een kosteloos één-daags assessment door een Data Coach aan, waarmee je inzicht krijgt waar jouw bedrijf staat, welke zakelijke kansen er liggen en hoe je eerste stappen kunt zetten.

thumbnail

Adviesgesprek over digitalisering en software

advies

Bespreek uw ideeën over het verbeteren van bedrijfspresaties in een vrijblijvend adviesgesprek met een expert op het gebied van software en digitalisering.

thumbnail

Adviesgesprek met een Data Coach

advies

Laat je adviseren door een Data Coach en ontdek hoe jij met data nieuwe kansen kunt verzilveren.

thumbnail

Advies nodig? Specialisten staan voor u klaar!

advies

Ontdek wat er mogelijk is met Smart Industry en waar kansen liggen voor jouw maakbedrijf.