Webinars en Masterclasses

opleiding

Vanuit het Assessment of je functie heb je de overtuiging gekregen dat je initiatieven moet ontwikkelen in een bepaald Smart Industry gebied, maar je mist nog het overzicht en de kennis om echt in actie te kunnen komen. Ook zou je graag van collega’s van andere bedrijven willen begrijpen hoe zij met soortgelijke uitdagingen omgaan. Je bent op zoek naar meer informatie en kennis over een bepaald Smart Industry thema.

Het SIH-Noord Programma biedt hiervoor Webinars en Masterclasses aan die gaan over een bepaald Smart Industry thema waarin één of meerdere Smart Industry competenties behandeld worden. De Masterclasses bieden een mix aan van marktontwikkelingen, theoretische kennis, beschikbare oplossingen en praktijkvoorbeelden.

Webinars

De Webinars zijn bedoeld als inspiratie. Hierin komen oplossingen aan bod en vertellen ondernemers hun ervaringen vanuit de praktijk hoe zij met uitdagingen zijn omgegaan.

Masterclass

Tijdens een meerdaagse Masterclass ga je met een kleine groep bedrijven dieper in op een specifieke Smart Industry-uitdaging. Samen met experts stel je een plan op om deze uitdaging binnen je eigen bedrijf te realiseren.

Op de evenementenkalender vind je het aanbod van Webinars en Masterclasses en kun je je aanmelden.


Meer diensten van hub Noord

thumbnail

12 partners verbonden in Smart Industry Hub Noord

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland?

thumbnail

Skillslab

opleiding

Een belangrijk onderdeel van de Smart Industry Hub zijn de zogenaamde “Skillslabs”. Dit zijn demo-locaties waar bedrijven Smart Industry-oplossingen kunnen bekijken en uitproberen.

thumbnail

Smart Industry Assessment

assessment

Ben je benieuwd waar je nu staat op het gebied van Smart Industry? Of wil je met jouw bedrijf aan de slag met digitalisering, maar weet je niet waar te beginnen? Doe het Smart Industry Assessment!

thumbnail

Solution Providers en Consultants

advies

Bied jij oplossingen of ondersteuning bij Smart Industry projecten? De industrie gaat de komende jaren fors investeren in digitalisering en Smart Industry. De Smart Industry Hub Noord zoekt Solution Providers en Consultants!

thumbnail

Overzicht diensten Smart Industry Hub Noord

advies

Of je nu net begint met te leren over Smart Industry of je zit al volop in de transitie: iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Smart Industry Hub Noord. De diensten van Smart Industry Hub-Noord worden kosteloos aangeboden aan Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.