Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Introductie Workshop Smart Industry “Maak van je fabriek een Smart Factory”

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kun je ermee en hoe begin je eraan? Deze vragen staan centraal bij de gratis interactieve Introductie Workshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) maandelijks aanbiedt aan productiebedrijven in Noord Nederland.

Programma:

  • Aan de hand van negen Transformatiegebieden leggen wij uit wat Smart Industry betekent 

  • We spelen de Smart Factory Game om daar meer gevoel bij te krijgen

  • Middels een mini Assessment stellen we op hoofdlijnen vast, hoe ‘Smart’ jouw bedrijf is en waar jouw ambities liggen 

  • We bespreken ervaringen van collega bedrijven met Digitalisering en Smart Industry

  • En tenslotte leggen wij uit wat de Smart Industry Hub Noord voor jouw organisatie kan betekenen.

De volgende Workshop dagen zijn vrijdag 2 juli.

Tijd: 9.00 - 11.00 uur 

Goed om te weten:

• De Introductie Workshop biedt een eerste oriëntatie op Smart Industry en digitalisering. Alle onderwerpen worden behandeld, maar wel op hoofdlijnen. Later dit jaar gaan er Masterclasses van start waarin Smart Industry-thema’s verder worden uitgewerkt. 

• Maximaal acht bedrijven per Introductie Workshop, één persoon per bedrijf. 

• Deelnemers gaan ermee akkoord dat resultaten van het mini Assessment onderling zichtbaar zijn en worden besproken. Na afloop worden de resultaten door de organisator verwijderd. 

• Deze Introductie Workshop wordt verzorgd door Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout en Cazemier) en Hans Praat (NOM | Smart Industry Hub Noord) 

INSCHRIJVEN

Meer diensten van hub Noord

thumbnail

De Partners in Noord-Nederland

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

Smart Industry Assessment

assessment

Wat is er nodig om je bedrijf een volgende stap te laten zetten in digitalisering, zodat je slimmer kunt produceren, een hogere kwaliteit kan leveren en flexibeler in je productie te worden?

thumbnail

Masterclasses

opleiding

Op zoek naar overzicht en kennis om echt in actie te kunnen komen om jouw organisatie Smart Industry ready te krijgen? Op zoek naar bepaalde Smart Industry thema's? En hoor je graag van collega’s bedrijven hoe zij met deze uitdaging omgaan?

thumbnail

Solution Providers en Consultants

advies

De expertise over digitalisering en Smart Industry zit vooral bij de bedrijven zélf. We zien in Noord-Nederland steeds meer bedrijven die interessante “Smart Industry oplossingen” aanbieden.

thumbnail

Smart Industry Hub Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland!

thumbnail

Programma Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland! De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven (Groningen, Friesland en Drenthe) in de productie- en maakindustrie. Dus voor grote EN voor kleine bedrijven, voor de koplopers maar ook voor bedrijven die nog moeten beginnen met digitalisering en Smart Industry. Via de Smart Industry Hub Noord gaan we de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland ondersteunen op het gebied van digitalisering en Smart Industry. Doe je mee?