Skip to content

3e editie programma 10x klaar voor Industry 4.0 voor MKB'ers start september

Auteur: Produmize

In een tijd waarin digitalisering cruciaal is voor het concurrentievermogen van MKB-productiebedrijven, lanceren Produmize en TNO de derde editie van hun baanbrekende programma "10x klaar voor Industry 4.0". Na twee succesvolle edities start de 3e editie medio september 2024.

10x klaar

Het programma is ontworpen om met maximaal 10 collega-bedrijven samen op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met Smart Industry en concrete verbeteringen in ieders productieprocessen te realiseren. Na deelname zijn de bedrijven klaar voor Industry 4.0, vandaar de naam “10x klaar voor Industry 4.0”.

"Het is een misvatting dat de stap naar Smart Industry groot en kostbaar moet zijn," zegt Jeroen Broekhuijsen, CTO Smart Industry van TNO. "Ons programma bewijst dat je door simpelweg te beginnen en gerichte inzet in korte tijd geweldige resultaten kunt behalen, zelfs tegen minimale kosten."

In workshops werken deelnemers samen aan het verbeteren van hun productieprocessen. In praktische zin krijg je inzicht in productiedata door handige real-time dashboards. En met de expertise van Produmize en TNO op het gebied van data-analyse, dashboarding en procesoptimalisatie levert dit gegarandeerd succes.

"We zijn mee gaan doen aan het programma "10x klaar voor Industry 4.0" omdat het een laagdrempelige introductie is in een gebied waarin wij ons wilden verkennen, maar waarvoor wij niet de tijd konden maken om dat in zijn geheel zelf te doen.” aldus Pelle de Jong van Niverplast, deelnemer van het lopende programma.

Het programma is beperkt tot 10 plekken zodat de organisatoren elke deelnemer voldoende aandacht kunnen geven.

Geïnteresseerde MKB-productiebedrijven lezen meer over het programma en over de ervaring van eerdere deelnemers via produmize.com/10x-klaar-voor-industry-4-0. Er kan contact worden opgenomen met Produmize.

"Ons programma bewijst dat je door simpelweg te beginnen en gerichte inzet in korte tijd geweldige resultaten kunt behalen, zelfs tegen minimale kosten."
Op de hoogte blijven van het Smart Industry nieuws?

Ontvang al onze
laatste updates

aanmelden voor nieuwsbrief Smart Industry