Katapultweek!

Redactie Smart Industry
Mensen & teams

Tien jaar met hart en ziel pionieren, professionaliseren en successen vieren, maar ook tien jaar ploeteren, plat op je snufferd gaan en sleuren. Oftewel tien jaar publiek privaat samenwerken.

Na drie jaar Katapultdag in DeFabrique is het tijd voor iets nieuws. Tien jaar samen opgewekt sjouwen en bouwen aan een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt is niet niks, dat vraagt om een groter publiek. Al die waardevolle lessen verdienen het tenslotte om de wereld in geslingerd te worden. Daarom mag iedereen dit jaar van de Katapultdag profiteren. En wel via een 1,5 uur durende livestream op 27 oktober. En omdat we bij Katapult graag de grenzen oprekken is deze dag gelijk de aftrap voor maar liefst een hele Katapultweek.

Dus wat let je, schuif een stoel aan! Je wilt er beslist bij zijn als:

  • Voldoende personeel in jouw sector krijgen of laten ontwikkelen je dagelijks bezig houdt.
  • Je samenwerken naast leuk ook heel ingewikkeld vindt. Vooral omdat iedereen bij bedrijven en scholen z’n eigen taal spreekt.
  • Je graag gebruik maakt van tien jaar kennis en ervaring over innovatief samenwerken.
  • Je op zoek bent naar concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan of de volgende stap te zetten.
  • Online sessies eigenlijk je neus uitkomen, maar je erop vertrouwt dat Harm Edens je laat voelen alsof je er samen met een flinke groep aanjagers en bijzondere gasten uit bedrijfsleven, politiek en wetenschap live bij bent.

Voor wie is deze dag bedoeld?

Ben je al onderdeel van het Katapultnetwerk?
Dan is deze dag speciaal voor jou! immers 10 jaar pps is mede aan jou te danken. Voor de eerste keer via livestream, waardoor het nog makkelijker met je hele team te volgen is. Inspiratie en ambitie gegarandeerd. Help jij ook mee om anderen van pps te laten profiteren door bedrijven, ondernemers en andere relaties op deze laagdrempelige manier van kennismaken met Katapult te wijzen?

Heb je nog nauwelijks een idee van Katapult?
Dan is deze dag speciaal voor jou! De ambitie van ruim 300 samenwerkingsverbanden in het Katapultnetwerk is namelijk om nog veel meer bedrijven, organisaties en (toekomstige) professionals te laten profiteren van de meerwaarde van pps. Wist je bijvoorbeeld dat er in dit netwerk gegarandeerd een pps zit in jouw regio en sector die kan bijdragen aan:

  • Voldoende personeel en personeel dat op de hoogte is van de meest actuele technische kennis om overeind te blijven in deze zwaar competitieve markt.
  • Toegang tot de meest getalenteerde studenten nog voordat zij zich op de arbeidsmarkt melden.
  • Onderzoek naar innovaties, zowel technologisch als maatschappelijk, waar je een nieuwe markten mee kan aanboren.
  • De mogelijkheid om met jouw werknemers een bijdrage te leveren aan het onderwijs en daarmee de vorming van jouw personeel van de toekomst.

Bekijk het programma hier