Skip to content

Laat gratis een product design ontwikkelen door Engineering student

Wilt u een redesign en/of opschalen naar serieproductie, maar ontbreekt tijd of kennis? Er staan 30 studenten van de Hogeschool van Amsterdam klaar van de opleiding Engineering. In 20 weken ontwikkelen ze een geïntegreerd ontwerp, inclusief detail engineering.

Onderzoek naar productietechniek en optimalisatie

Na 16 succesvolle projecten is het ook dit jaar weer mogelijk voor bedrijven om in te schrijven. De studenten onderzoeken welke productietechniek het beste past bij uw product en kijken naar optimalisatie in functionaliteit, kosten, circulariteit en produceerbaarheid, met speciale aandacht voor modulariteit. Gecoacht door een professioneel team van productontwikkelaars, producenten en docenten. Wilt u uw product opschalen voor grotere afzet aantallen en een andere productietechniek? Of wilt u de haalbaarheid van een nieuw product-idee laten uitzoeken. Mogelijke projecten zijn bijvoorbeeld een behuizing voor een meetinstrument of een multifunctioneel opvouwbaar frame met kunststof delen.

De studenten volgen de afstudeerrichting Industrial Design Engineering.

Aanmelden

Aanmelden voor deze unieke kans kan tot 15 januari 2023, o.v.v. “ilio” via M.L.Barends@hva.nl . Het project loopt van februari-juni 2023.

Expertise

Neem contact op met onze Smart Industry experts

Smart Industry

Onze experts