Skip to content

MKB bedrijven kunnen voordelig aansluiten bij Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB)

Bedrijven in de hightech- en maakindustrie kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Dankzij innovatievouchers van Smart Industry Hub Zuid besparen ze vijftig procent op de kosten van het eerste jaar als participant van deze stichting.

Hiervoor gelden eenvoudige voorwaarden, zoals;

• het indienen van een aanvraagformulier met een de-minimisverklaring.

• daarbij geldt verder de eis dat de onderneming maximaal 99 werknemers telt.

De kosten van een lidmaatschap zijn voor alle leden gelijk en is € 2.000,- per jaar. De innovatievoucher geeft recht op restitutie van € 1.000,- Zo wil Smart Industry Hub Zuid ondernemers in de maakindustrie stimuleren om met cybersecurity aan de slag te gaan en een jaar ‘te proeven’ van hetgeen het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) te bieden heeft, Zoals bijvoorbeeld de ‘security health check’.

De Security Health Check-scan geeft inzicht in de mate waarin nieuwe participanten hun cyber security risico’s beheersen en helpt hen de drempel te verlagen voor verdere stappen met digitalisering en dataficering. Hiervoor wordt gekeken naar de ICT systemen, mensen, middelen, data en mogelijkheden. Deze health check wordt uitgevoerd nadat een participantenovereenkomst is getekend. Dit contract geeft een organisatie toegang tot kennis en dreigingsinformatie via het CWB-platform, de CWB-app en de CWB-gemeenschap plus deelname aan maandelijkse events, variërend van webinars en kennissessies tot workshops en trainingen. 

Wilt u meer weten over de innovatie voucherregeling en de mogelijkheden die het CWB biedt om cybersecurity voor bedrijven in de hightech- en maakindustrie te verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op via email: info@cwbrainport.nl

Expertise

Neem contact op met onze Smart Industry experts

Smart Industry

Onze experts