Nederlandse industrie vertegenwoordigd op Hannover Messe

Smart Industry
Duurzaam produceren

Van maandag 17 tot en met 21 april vind in Hannover, de Hannover Messe plaats. Met maar liefst 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. Het motto van de Hannover Messe 2023 is 'Industrial Transformation – Making the difference’

Nederlands Paviljoen

Uiteraard is ook Nederland dit jaar weer ruim vertegenwoordigd op deze waardevolle teachbeurs en te vinden op het Nederlands Paviljoen. Hier kom je in contact met nieuwe technologiepartners, ontmoet je klanten en leveranciers en kan je jouw netwerk op de Duitse én Europese markt verder uitbreiden. Nederland presenteert zich tijdens de beurs onder het overkoepelde thema 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we – door internationaal nauw samen te werken – slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen en industriële transformatie kunnen realiseren.

Organisatie

Het NL Paviljoen wordt georganiseerd door FME, Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive en de RAI in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Aanwezig zijn op Hannover Messe?

Kijk voor tickets, het programma en alle andere informatie op https://www.hannovermesse.de/en/