Skip to content

Nieuwe productiviteitskringen met thema: productiviteit verhogen met data

Bron: Teqnow

In het voorjaar van 2024 organiseert Metaalunie-Teqnow weer met een nieuwe serie productiviteitskringen. Dit keer met het thema: “je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: Wat werkt?”

Hoe verbeter jij de prestatie van je bedrijf? Op gevoel of op basis van de werkelijkheid? En hoe maak jij beslissingen? Door de bedrijfsdata uit je ERP-systeem en je machines te gebruiken?
De data in jouw bedrijf is zoveel meer dan alleen informatie. Het biedt kansen en mogelijkheden om je klanten beter te helpen, processen te verbeteren en de mensen in je bedrijf inzicht te geven. Data is er meestal in overvloed. Maar pas als je de juiste data uit je machines en processen bij elkaar kunt brengen en als informatie kunt gebruiken, dan heb je er iets aan.

Wat werkt in de praktijk? En wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven? Dat is waar het om gaat in deze bijeenkomsten. Met veel praktijkvoorbeelden en het delen van ervaringen met collega-bedrijven.

Wil je meer weten over deze serie Productiviteitskringen in onze regio’s of wil je deelnemen aan een Productiviteitskring bij één van onze gastbedrijven? Klik dan hier https://teqnow.nl/agenda

Wat werkt in de praktijk? En wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven? Dat is waar het om gaat in deze bijeenkomsten.
Op de hoogte blijven van het Smart Industry nieuws?

Ontvang al onze
laatste updates

aanmelden voor nieuwsbrief Smart Industry