Skip to content

Smart Industry en het IT-Strategie-Kongress

Smart Industry als kans

Peter van Harten sprak als Smart Industry ambassadeur over het Nederlandse Smart Industry programma.”De wereld voor het MKB zal de komende jaren enorm veranderen. KMO’s in het ecosysteem worden nog belangrijker. Maar er is alleen toekomst voor de bedrijven die een strategie hebben, samenwerken en innoveren. Innovatiecultuur en medezeggenschap zijn daarbij van groot belang.”

Tijdens zijn presentatie liet hij zien hoe belangrijk de samenwerking is tussen regionale ecosystemen, gemeenschappelijke Fieldlabs en projecten. Ook kwam het onderwerp vaardigheden aan bod en hoe daar gezamenlijk op ingespeeld kan worden. Hier zijn enkele vervolgacties uit voort gekomen en kijken wij uit naar nieuwe samenwerkingen.

Over het congres

Het online IT-strategiecongres werd georganiseerd door het IHK Nord Westfalen, het IT-Forum Nord Westfalen, de Digital Hub MünsterLAND en de Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel.

Sprekers als Guido Schenk (LinkedIn) en Tim Gratilow (WEICON) evenals Hagen Rickmann (Telekom Deutschland), ​​Johannes Spandau (Beresa) en Mario Heinrich Schenk (Siemens) gingen in op hun digitale bedrijfsmodellen. Thema’s op het gebied van connectiviteit, slim werk, IT-beheer en technologietrends kwamen uitgebreid aan bod.

Bron: Niederlande NachrichtenIT-Strategie-Kongress

Expertise

Neem contact op met onze Smart Industry experts

Smart Industry

Onze experts