Effectief inzetten van medewerkers

19 apr 2023
Webinar
online, 10:00 - 11:30
Smart Industry

Effectief inzetten van medewerkers

Op dit moment denkt niet iedereen in eerste instantie aan groeien, maar meer aan overleven. Zodra de crisis voorbij is en de werkzaamheden opgepakt worden komt dit onderwerp weer vol op de agenda. Om je concurrentiepositie te versterken ontkomt geen enkel bedrijf eraan om medewerkers zo effectief mogelijk in te zetten. Er zijn allerlei organisatorische en technische mogelijkheden die daarbij ondersteunend zijn. Tijdens dit webinar krijg je inzicht in deze mogelijkheden, zodat je hier zelf gericht mee aan de slag kunt. 

Live webinar

  • Starttijd: 10.00 uur

  • Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10. 00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.

  • Geschatte duur: Tussen 1 en 1,5 uur.

  • Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer  volstaat het als je beschikt over een computer met internetverbinding.

  • Presentatie: De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld  aan de webinar deelnemers.

  • Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis. 

Event details

Datum, tijd: 19 apr 2023, 10:00 - 11:30
Website: teqnow.nl/agenda/webinar-hoe-kan-ik-effectief-groeien-ondanks-gebrek-aan-technisch-personeel-4

Andere events