Smart Industry whitepapers

Belangrijke ontwikkelingen in de maakindustrie


thumbnail
thumbnail
icoon

Whitepaper Doelgericht digitaliseren in de maakindustrie

Data & digitalisering

In dit whitepaper schetsen we een beeld van de kansen en uitdagingen op het vlak van digitale technologie in de maakindustrie. Helpen we jouw bedrijf op weg om hier op een goede manier mee aan de slag te gaan, zodat je jouw doelen ook daadwerkelijk behaalt.

thumbnail
icoon

Whitepaper Jouw vakmensen opleiden voor de toekomst

Mensen & teams

Blijf concurreren in de toekomst met nieuwe kennis. Het (blijven) opleiden van vakmensen is essentieel. En dat vraagt om investeringen. In het whitepaper lees je waarom het nodig is om vakmensen te (blijven) bijscholen en wat daarvoor nodig is, hoe dat er in de praktijk uit kan zien en welke mogelijkheden er zijn om dat te financieren.

thumbnail
icoon

Whitepaper Bouwen aan een wendbaar bedrijf

Mensen & teams

Vind in dit whitepaper de bouwstenen van een bedrijfscultuur waarin de ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is.

thumbnail
icoon

Doelgericht digitaliseren Hoe neem je Smart Industry op in je bedrijfsstrategie?

Circulair ondernemen

Op naar een slimme waardeketen Zonder dat je het weet, heb je ontzettend veel mogelijkheden om je productie te digitaliseren en te verduurzamen. En om samen met ketenpartners naar een slimme waardeketen toe te werken. Natuurlijk is het wel zaak om doelgericht aan de slag te gaan.

thumbnail
icoon

Digitaliseer de fabriek: foutloze en papierloze productie

Data & digitalisering

Versterk je positie dankzij actuele data uit machines Maakbedrijven die wachten met de stap naar een flexibele, papierloze fabriek lopen het risico definitief achter te blijven. Voor veel bedrijven is het dan ook nú tijd om de productieomgeving (verder) te digitaliseren.

thumbnail
icoon

Whitepaper 11 bouwstenen voor ondernemers om hun maakbedrijf te digitaliseren

Data & digitalisering

Geef de strategie voor de toekomst vorm. Veel ondernemers worstelen met de vraag hoe ze digitale ontwikkelingen kunnen vertalen naar de business om de strategie van de toekomst vorm te geven.

thumbnail
icoon

Whitepaper competenties van morgen

Mensen & teams

Alles is anders en je weet eigenlijk maar een ding zeker: na afloop van deze crisis zal de wereld er blijvend anders uitzien. Digitalisering was al topprioriteit om snel en flexibel te kunnen produceren, maar door de Coronacrisis komt alles in een versnelling. Daarom willen wij, ondanks de drukte en zorgen van nu, wel alvast vooruit kijken en deze tijd benutten om technische bedrijven hier sterker uit te laten komen. In deze paper voorzien we je graag van inspiratie voor mogelijke acties die jij als werkgever kan ondernemen, ondanks of juist dankzij corona.