Smart Industry whitepapers

Belangrijke ontwikkelingen in de maakindustrie


thumbnail
thumbnail
icoon

Doelgericht digitaliseren Hoe neem je Smart Industry op in je bedrijfsstrategie?

Circulair ondernemen

Op naar een slimme waardeketen Zonder dat je het weet, heb je ontzettend veel mogelijkheden om je productie te digitaliseren en te verduurzamen. En om samen met ketenpartners naar een slimme waardeketen toe te werken. Natuurlijk is het wel zaak om doelgericht aan de slag te gaan.

thumbnail
icoon

Digitaliseer de fabriek: foutloze en papierloze productie

Data & digitalisering

Versterk je positie dankzij actuele data uit machines Maakbedrijven die wachten met de stap naar een flexibele, papierloze fabriek lopen het risico definitief achter te blijven. Voor veel bedrijven is het dan ook nú tijd om de productieomgeving (verder) te digitaliseren.

thumbnail
icoon

Whitepaper 11 bouwstenen voor ondernemers om hun maakbedrijf te digitaliseren

Data & digitalisering

Geef de strategie voor de toekomst vorm. Veel ondernemers worstelen met de vraag hoe ze digitale ontwikkelingen kunnen vertalen naar de business om de strategie van de toekomst vorm te geven.

thumbnail
icoon

Whitepaper competenties van morgen

Mensen & teams

Alles is anders en je weet eigenlijk maar een ding zeker: na afloop van deze crisis zal de wereld er blijvend anders uitzien. Digitalisering was al topprioriteit om snel en flexibel te kunnen produceren, maar door de Coronacrisis komt alles in een versnelling. Daarom willen wij, ondanks de drukte en zorgen van nu, wel alvast vooruit kijken en deze tijd benutten om technische bedrijven hier sterker uit te laten komen. In deze paper voorzien we je graag van inspiratie voor mogelijke acties die jij als werkgever kan ondernemen, ondanks of juist dankzij corona.

thumbnail
icoon

Whitepaper Flexibeler, Robuuster en Slimmer werken

Strategie, concurrentiekracht en innovatie

In dit White Paper hebben we enkele lijnen geschetst waarlangs de Nederlandse Hightechindustrie haar leidende positie in de wereld - ook na corona -kan behouden.