Skip to content

Meld je aan voor de online Smart Industry Jaarevent in jouw regio

Het is bijna zover! De online regionale Smart Industry Jaarevents staan voor de deur. Meld je aan en laat je tijdens het event informeren over de mogelijkheden die de Hub biedt en krijg concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Laat je door Fieldlabs en ondernemers inspireren en maak kennis met belangrijke thema's op het gebied van Smart Industry. 

Kies een event in jouw regio

Het jaarevent is opgedeeld in verschillende regio’s. Deelname is gratis en je bent vrij om te kiezen aan welk event je wilt deelnemen. Wil je meer weten over wat er binnen jouw regio speelt, welke thema’s belangrijk zijn, welke Fieldlabs betrokken zijn en wie jou persoonlijk zou kunnen helpen? Kies dan voor het event in jouw regio. Benieuwd onder welke regio je valt?

Het kan ook zijn dat je meer wilt weten over een specifiek thema. Bekijk het programma van de vier Smart Industry jaarevents.

Informeren en inspireren

Dagvoorzitter Mark Beumer neemt je mee de digitale wereld in. Laat je tijdens het webinar informeren over de mogelijkheden die de Hub biedt en krijg concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Laat je door Fieldlabs en ondernemers bijpraten over lopende projecten op het gebied van de Smart Industry thema’s en laat je inspireren door hun ervaringen. Via de chat kun je gedurende het webinar vragen stellen die door dagvoorzitter Mark Beumer aan de sprekers worden voorgelegd. Daarbij is er ook digitaal netwerkmoment gerealiseerd die het evenement gepast afsluit.

De thema’s variëren per regio. Wil je meer informatie bekijk dan de regio events:

22 september | 15:30 – 17:30 uur | Regio Oost
23 september | 16:00 – 17:30 uur | Regio Zuid
25 september | 09:00 – 10:15 uur | Regio Noord
29 september | 09:30 – 11:00 uur | Regio Noordwest

Regio Zuid-west organiseert tijdens ZIE 2020 op 15 september, 15 oktober en 16 november verschillende sessies. Meer informatie vind je hier.   

Expertise

Neem contact op met onze Smart Industry experts

Smart Industry

Onze experts