Enkelstuksproductie tegen de kosten van serieproductie

8 mrt 2023
Webinar
online, 10:00 - 11:30
Smart Industry

Hoe neem je belemmeringen voor enkelstuksproductie weg?

Nog steeds leeft bij veel ondernemers en medewerkers het vooroordeel dat je, om kosteneffectief te kunnen werken, grote series moet produceren. Waar dit in de tijd van massaproductie veelal klopte, is dat in de huidige tijd niet meer nodig. Nog steeds worden onnodig grote series aangemaakt en worden vervolgens de nog niet benodigde producten op voorraad gelegd. Moderne machines en technieken, gecombineerd met slim organiseren maken enkelstuksproductie tegen de kosten van serieproductie mogelijk. Om dit voor elkaar te krijgen is een andere manier van werken nodig. Tijdens dit webinar komen de belangrijkste aandachtspunten aan de orde en word je geïnspireerd om hier zelf gericht mee aan de slag te gaan.

Live webinar:

  • Starttijd: 10.00 uur

  • Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10. 00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.

  • Geschatte duur: Tussen 1 en 1,5 uur.

  • Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer  volstaat het als je beschikt over een computer met internetverbinding.

  • Presentatie: De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld  aan de webinar deelnemers.

  • Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presentator te delen.

Kosten

Deelname aan dit webinar is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor leden van de Koninklijke Metaalunie gratis.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd: 8 mrt 2023, 10:00 - 11:30
Website: teqnow.nl/agenda/webinar-enkelstuksproductie-tegen-de-kosten-van-serieproductie-9

Andere events