Fieldlab Multi-M3D

Fieldlab MM3D werkt aan 3D multi-materialen use cases gebaseerd op additive manufacturing.

Het Multi Material 3D (MM3D) fieldlab is een co-creatie platform van industriële partijen en kennisorganisaties uit de gehele waardeketen. Op basis van vraagsturing vanuit het bedrijfsleven worden multi material 3D print use cases (pilots) uitgewerkt. Industrio en AMPC solutions zijn hierbij als Original Equipment Manufacturer/OEM betrokken en Eindhoven University of Technology als kennis/onderwijs instelling.

Het fieldlab voert gezamenlijk onderzoek uit en werk use cases uit op het gebied van materialen, processen, productiemachines, en ontwerpmethodologieën.

De scope van het innovatieprogramma is het inrichten, inzetten voor applicatieontwikkeling en verder ontwikkelen van een proeffabriek voor multi material additive manufacturing (AM).

Met deze proeffabriek wordt de volgende stap in industrieel multi material AM gezet. Binnen deze proeffabriek worden 2 AM pilotlijnen ingericht, gebruikt en verder ontwikkeld, de Industrio pilotlijn en de AMPC pilotlijn. Deze pilotlijnen kunnen gebruikt worden voor demonstraties, experimenten en proeven, testen en op termijn ook voor trainingen/opleidingen.

Bezoekadres

BIC 1, 5657BX, Eindhoven

Contactpersoon

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Aan de slag

Ontdek ook andere smart industry fieldlabs