Industrial Reality

Het Fieldlab Industrial Reality bestaat uit meerdere fysieke experimenteer locaties, bijvoorbeeld het VR Lab van de UTwente en meerdere locaties bij de aangesloten bedrijven. Via het samenwerkingsverband Industrial Reality Hub worden meerdere Labs verbonden en internationaal ontsloten. De fysieke lab locaties worden gedreven door de 11 partners van de Industrial Reality Hub en zijn gericht is op industriële toepassing van AR/VR. Het Fieldlab biedt een scan aan, haalbaarheidsonderzoeken en experimenteerprojecten.

Het is onze missie om AR/VR-informatie in de Europese industrie te organiseren en toegankelijk en bruikbaar te maken voor medewerkers van bedrijven/in de industrie. Dit zorgt voor hogere kwaliteit van producten en voor efficiency verbetering. Wij hebben impact op alle TRL levels door onze krachten/kennis uit Europa te bundelen en in te zetten voor onze industriële klanten.

De Industrial Reality Hub heeft een primaire focus op de ontwikkeling van AR/VR-producten/applicaties en secundaire focus op gerelateerde gebieden zoals AI en data. We verbeteren de samenwerking tussen mens en machine door naadloze integratie van gegevens en AR/VR-technologie waardoor mensen de leidende factor in de digitale samenleving kunnen blijven. Daarnaast maken we de digitale realiteit toegankelijk, betaalbaar, praktisch bruikbaar en maatschappelijk relevant voor elke industriële organisatie.

Wij vermenigvuldigen kennis door het te delen en werken samen aan innovaties met als doel het laten groeien van bedrijven. Het Fieldlab zorgt voor opleiding en betrekken betrokkenheid van studenten, training en cursussen voor bedrijven.

Bezoekadres

Laan van Malkenschoten 40, 7333NP, Apeldoorn

Contactpersonen

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Foto contactpersoon
Christiaan Kleijn
christian.kleijn@controllab.nl
Foto contactpersoon
Koen van den Berg
Business Development Manager HTSM
koen.vandenberg@oostnl.nl

Aan de slag

Ontdek ook andere smart industry fieldlabs